MEDLEMSNYTT
NR. 1 - MARS 2020

 

Hei {{ subscriber.firstName | default('') }}

Da kommer vårt aller første ordinære nyhetsbrev i regi Opplev Piemonte. Fra vår trygge base i Bergen kan vi heldigvis jobbe med våre prosjekter forholdsvis bekymringsfritt. En av oss er i karantene etter ankomst fra Piemonte i forrige uke, og så langt ser alt til å ha gått greit. Vi står alle midt i en krise som rammer menneskene i hele verden. Det startet i Kina, nokså fjernt fra oss, men etter hvert har epidemien innhentet oss, og vi settes alle på prøver vi ikke visste om.

 

NOEN TALL

I region PIEMONTE er det 4 396 293 innbyggere. Disse bor på et areal på 25 399 km², som gir et tall på 176 personer per km². Til sammenligning med NORGE, hvor det bor 5 367 580 innbyggere fordelt på et 385 207 km². Det tilsvarer 14 personer per km². Totalt i ITALIA er det 60 599 936 innbyggere som bor på et areal på 301 338 km². Det er 201 personer per km². Da sier det seg selv at utfordringene med befolkningstettheten er noe større enn hos oss. I tillegg så bor gjerne storfamilien sammen, slik at blir én smittet går det fort ut over alle i familien.    

 

Uansett hvor man bor nå, det som skjer blir nok en dyrekjøpt, men forhåpentlig vis nyttig erfaring å ta med videre for oss alle. Hvis en og hver følger retningslinjer som blir gitt, så kommer vi styrket ut av dette. Fram i tid vil helt sikkert alt normalisere seg igjen.

 

For videre skal vi. Vi skal igjen oppsøke andre steder i verden, og for oss som er så glade i Piemonte, venter mange fine opplevelser på oss.

Inntil da kan vi mimre over tidligere besøk i denne flotte regionen eller lese oss opp og legge til noen nye planer på reiseblokka vår 😊

 

Her kommer i alle fall noe du kan ta en titt på mens du venter ❤️

 

3 TING Å OPPLEVE

 
 
 
 
 

FRA MATBOGGEN

Svinefilet med fennikel

 
 

SJEKK OGSÅ UT DISSE LINKENE

 

Hva kommer i neste nyhetsbrev?

Noe kan vi røpe allerede nå. Vi har akkurat startet på en artikkelserie «VINFAKTA» som skal omhandle Piemontes vindistrikter, druesorter og vintyper m.m. Vi kommer også etter hvert til å introdusere dere for noen vinprodusenter vi har blitt kjent med. 

Første kapittel kommer i neste nyhetsbrev.

 

stay TUNED!

Gunvor & Joar

 

 

opplev piemonte PÅ instagram

 
 
f-instagram
f-facebook
f-pinterest