Jij bent de eerste die hierover hoort!

 
 

 

Ik hou het kort. Ik ben heel blij dit met je te kunnen delen en NU is het zover!

 

Eerder dit jaar gaven Caroline de Haas en ik een webinar over rosacea. Een lastige indicatie waar vaak veel meer achter zit dan we in eerste instantie denken. Dit maakt het voor mij juist interessant, voor jou ook?

 

Na het succes van het rosacea webinar was het tijd voor nog een webinar over een indicatie die soms lastig onder controle te krijgen is, Actieve Acne.

 

Graag nemen wij je mee tijdens dit webinar op reis in de wondere wereld van acne en voeding, insuline, testosteron en nog veel meer gerelateerde issues.

 

Vanaf het moment dat ik mijn eigen instituut opende in de jaren 90, heb ik holistisch gewerkt. Vaak op natuurlijke wijze als Dr. Hauschka therapeut in combinatie met essentiële oliën. Juist door mijn basiskennis als schoonheidsspecialiste aan te vullen met een opleiding aromatherapie en de vele trainingsdagen bij Orthica, de voedingssuppletie waar ik toentertijd mee werkte, heb ik uitgebreide ervaring op kunnen doen in een totaalaanpak passende bij de individu. We zijn immers allemaal anders en allemaal hebben wij andere behoeftes en zo ook onze huid.

 

Afgelopen jaren heb ik mij vooral gericht op de meer intensievere vormen van huidverbetering, zoals microneedling en peelingen en heb ik mij gespecialiseerd in de meer lastige indicaties zoals rosacea, acne en het behandelen van mensen met auto-immuunziektes, hormonale issues en de extreem gevoelige huid. Hierin kan ik alle verworven kennis en ervaring van afgelopen 20 jaar samen laten komen.

 

Vanaf 2021 heb jij de kans om ook meer kennis te verkrijgen over deze onderwerpen en hoe je mensen kan helpen op een holistische, vaak natuurlijke wijze. Want ik ga AL mijn kennis en ervaringen met jouw delen!

 

Er komen dus nieuwe webinars, trainingen en masterclasses!

 

Natuurlijk blijven mijn huidige trainingen gewoon bestaan, want daarin deel ik veel wetenschappelijk onderbouwde kennis over specifieke behandelvormen zoals microneedling of chemische peelingen en kan je al heel veel meer inzicht krijgen in de indicaties die jij dagelijks in jouw behandelstoel aantreft.

 

Wil jij ook op de hoogte blijven van de nieuwe ontwikkelingen & gratis webinars?

Zorg dan dat je aangemeld bent voor mijn gratis nieuwsbrief!

 
 

Karlijn

 

Aankomende trainingen

 
 
 
 
 
f-facebook
f-instagram
f-linkedin
f-youtube