Persbericht
‘De Bloem’ van Eva Wolf
Image item
Vraag je bij alles wat je doet maar één ding af: 'heeft deze weg mijn hart?' Met andere woorden: 'word ik hier blij van?' Dat is de eerste en belangrijkste vraag. Daar staat of valt alles mee. Maar daarmee ben je er nog niet. Onmiddellijk hierop volgt de tweede vraag: 'ligt dit ook binnen de mogelijkheden van mijn persoonlijkheid?' Heel feitelijk en praktisch dus: ‘kan ik dit, is het haalbaar, en uitvoerbaar?’ Als je op beide antwoorden een 'ja' krijgt, gaat je energie stromen.
‘De Bloem’ van Eva Wolf is een persoonlijk handboek over aandacht-training en non-dualiteit. Aan de hand van ervaringen uit haar eigen leven vertelt Eva hoe je het beeld van de Bloem kunt gebruiken om het vertrouwen in je zelf te verdiepen en hoe je van daaruit in harmonie met anderen kunt samenleven.
Over het boek
Met mijn jongste kleinzoon Ylias heb ik eindeloos dit liedje gezongen:
'Vertel eens vlinder, vertel eens vlinder, waar kom jij vandaan? ... Ik was een rupsje, ik was een rupsje ...' En het eindigt met: 'Want toen de zon scheen, want toen de zon scheen, toen merkte ik pas - dat ik een vlinder, dat ik een vlinder, dat ik een vlindertje was.'
We zingen we het nog wel eens samen, hoewel hij nu al 'groot' is.
Het ontroert me altijd weer.
 
Image item
 
 
Veel leesplezier gewenst!
 
Instagram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Team Palmslag
 
Palmslag is een landelijke, onafhankelijke algemene uitgeverij die zich met veel passie voor het boekenvak richt op literatuur, poëzie, populaire fictie en non-fictie.
 
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je ervoor hebt aangemeld via onze website.