Bruk NA's studio - Gratis!
Image item
 For bilder av NA Airport studios, se website
 
De 5 første som melder seg inn inn i NA vil kunne få benytte NA Airport Studios gratis. Det inkluderer også Oslo's beste og erfarne teknikere, Olav Erik Johansen, Tom Sennerud og Trond Braaten, for å lage din nye Hit.
 
 
 
 
 
Bli med oss i NA
 
Image item
 
𝐍𝐀 GIR BORT 𝐔𝐀 AUDIO INTERFACE
Trenger du en godbit til din musikk? Meld deg inn i NA så er du med på leken.
 
 
 
Image item
 
Det nærmer seg jul og Norsk Artistforbund (NA) ønsker å gi deg et spesielt tilbud. For deg som melder deg inn i Norsk Artistforbund innen 19. Desember vil du kunne  benytte deg av tilbud (se over og under). Medlemskapet kan også kan være en glimrende julepresang.
 
Norsk Artistforbund trenger deg som medlem - og du trenger Norsk Artistforbund.
 
Vi har kommet til den tida av året nå hvor det er aktuelt å gå ut å rekruttere så mange som mulig av norske artister til Norsk Artistforbund. Det å kunne representere flest mulig ser vi på som svært viktig, og det er en prosess som også uten tvil vil kunne tilføre NA en hel del viktige ressurser i prosessen. Og at dette er tida for det er det ingen tvil om. De signalene vi får inn nå i kjølvannet av en periode hvor veldig mange har opplevd å se sine inntekter bli sterkt avspist, og hvor alt prat om kompensasjoner ser ut til å ha gått svært mange forbi – på et konkret vis.
 
NA arbeider med en rekke prosjekter og temaer som hjelper både profesjonelle; dvs. de som har vært og er det, og de som ønsker/har planer om å bli det, og som har den profesjonelle innstillingen. Det inkluderer selvfølgelig artister og musikere som ikke direkte lever av musikken. Du finner mer om dette på våre nettsider. Du kan også kontakte oss direkte. NA er tilgjengelig 24/7 for deg som skulle trenge det.
 
Du kan lese mer om NA og medlemsfordeler her. 
 
 
NB! Hvis du allerede er medlem av NA, eller ikke ønsker å benytte deg av tilbudet, så trenger du ikke å reagere.
 
PS! NA vil tilby Kunstnerforsikringen for sine medlemmer fra Nyttår.
 
 
 
Affidavits
 
 
gudny aspaas
Artistforbundet har gjordt meg oppmerksom på at jeg kunne sende CV´n min ifbm. (viktige) stipend og priser.
Jeg har fått tildelt utmerkelser mm. takket være  det.  Jeg setter i det hele tatt stor pris på NAs profesjonelle behandlig og oppfølging. NA er kanskje også den eneste foreningen som jeg personlig har fått hjelp av  som artist - jeg har lang fartstid og 'still going strong.'  Gode råd er dyre i disse tider da fokuset i musikkbransjen er forbeholdt den 'yngre garde.'
 
 
 
hilsen
 
 
Facebook
Instagram
 
Image item