Image item
 

Transitiecoalitie Voedsel, Wageningen Economic Research en FoodValley NL presenteren:
Webinar Value Case: Wat is de waarde van de eiwittransitie? 

Op woensdag 22 november organiseert Transitiecoalitie voedsel het Webinar Value Case: De waarde van de eiwittransitie.
 
In deze korte webinar zal duidelijk worden waarom cijfers over de gezondheid, sociale, ecologische en economische waarden van de eiwittransitie belangrijk zijn. We bespreken de volgende stappen in de eiwittransitie samen met Willy Baltussen van Wageningen Economic Research en Jeroen Willemsen van FoodValley NL. Transitiecoalitie Voedsel startte in 2022 de value case, nu ruim een jaar later willen we de antwoorden met jullie delen.
 
De belangrijkste resultaten van het rapport ‘Maatschappelijke impact eiwittransitie’ en de ‘Eiwittransitie kaart NL’ krijgen jullie in rap tempo toegelicht. Rianne van Zandbrink (projectmanager eiwittransitie bij Transitiecoalitie Voedsel) en Jan Paul van Soest (kwartiermaker belonen en beprijzen bij Transitiecoalitie Voedsel) bespreken vervolgens kort waarom deze inzichten de eiwittransitie helpen. Wat zijn nu de volgende stappen voor de eiwittransitie? En, wie heeft welke rol bij de volgende stappen?
 
Nieuwsgierig geworden? Zet dan de datum alvast in je agenda om je te laten inspireren door een flinke portie kennis en inzichten.
 

Praktische informatie
 
Wanneer: woensdag 22 november | 15.00 – 15.45 uur
Schuif je aan? Je kan je aanmelden via onderstaande link:
Heb je vragen over het webinar?
Bekijk hier onze aankomende webinars.
 Hopelijk tot woensdag de 22e! Hartelijke groeten,
Kernteam Transitiecoalitie Voedsel

LinkedIn
Twitter