Image item
 

Transitiecoalitie Voedsel, en MVO Nederland presenteren:
Webinar Duurzame Landbouw: ten tijde van verkiezingen

Op donderdag 16 november organiseert Transitiecoalitie Voedsel het webinar: Duurzame landbouw in de campagneperiode voor de verkiezingen. We blikken terug op onze politieke gesprekken en voorstellen aan belangrijke stakeholders in de landbouw van afgelopen jaar. Willem Lageweg, directeur van TcV tevens kwartiermaker duurzame landbouw, legt hierbij uit langs welke sporen TcV werkt en welke huidige ontwikkelingen wij zien in de landbouw. Samen met MVO Nederlands’ public affairs adviseur Siri de Vrijer bespreken we de groene kant van de partijprogramma’s.  
 
Tom Kools (programma manager belonen en beprijzen en public affairs adviseur bij Transitiecoalitie Voedsel) gaat in op de kansen en belemmeringen voor de landbouwtransitie, die de komende verkiezingen met zich meebrengen. Samen met Willem Lageweg gaat hij in op de vraag; ‘Zijn we voldoende geslaagd in onze missie om partijprogramma’s te verduurzamen?’
 
Transitiecoalitie Voedsel werkt sinds 2018 aan trajecten gericht op de overheid en politiek als het gaat om het verduurzamen van de nationale en regionale landbouw en voedselagenda’s.  
 
Nieuwsgierig geworden? Zet dan de datum alvast in je agenda om je te laten inspireren door een flinke portie kennis en inzichten.
 

Praktische informatie
 
Wanneer: donderdag 16 november | 9.00 – 9.45 uur
Schuif je aan? Je kan je aanmelden via onderstaande link:
Heb je vragen over het webinar?
Hopelijk tot donderdag de 16e! Hartelijke groeten,
Kernteam Transitiecoalitie Voedsel

LinkedIn
Twitter