Soulnest fyller 1 Ă„r
 
Det vill vi fira med 30% pÄ hypnoanalys
 
En varm vĂ„rdag för ett Ă„r sedan, blev en av mina livsdrömmar min verklighet. 
 
Jag grundade mitt första Aktiebolag. Soulnest Àr inte bara ett företag, utan resultatet av min livserfarenhet, mitt livssyfte och de som en gÄng var min resa igenom psykisk ohÀlsa.
 
Nu ett Är senare, kÀnner jag en sprudlande glÀdje och tacksamhet för att fÄ sprida mitt budskap vidare ut i vÀrlden, och fÄ möjlighet att möta och hjÀlpa sÄ mÄnga mÀnniskor i deras mest traumatiska, intima och vackraste minnen av kÀnslor genom min terapi.
 
För att fira att Soulnest fyller 1 Ă„r, vill jag erbjuda dig hypnoanalys till 30% mot ord pris för bokningar under maj och juni mĂ„nad. 
 
Det som Ă€r sĂ„ fantastiskt med vĂ„rt undermedvetna sinne Ă€r att det vet nĂ€r man Ă€r redo för att ta steget mot ny medvetenhet och utveckling i sitt inre. SĂ„ kĂ€nner du efter att lĂ€st detta inlĂ€gg nĂ„got av följande - tveka inte att ta denna chans för den kommer inte komma tillbaka till detta pris igen. 
 
Du Àr vÀrd det allra finaste, och du kommer inte Ängra din investering för dig sjÀlv!
Jag Àr nyfiken, kan det verkligen hjÀlpa mig?
 
Ditt undermedvetna Àr mer Àn redo, vÀnta inte att boka in dig!
 
Jag Ă€r rĂ€dd för mitt inre / hypnos, men vill fĂ„ hjĂ€lp! 
 
Jag ser fram emot att trÀffa dig personligen över ett kostnadsfritt introduktionssamtal. Skriv till mig i meddelande, sÄ kan vi diskutera hur jag kan hjÀlpa dig nÀrmre kring hypnos, rÀdslor, dina frÄgor eller funderingar. Du förbinder dig inte att gÄ i terapi genom att boka ett intressant och givande möte!
 
Jag vill boka tid, jag ska bara vĂ€nta tills jag kommit pĂ„ “lugna vatten”
 
Lyftet i livet sker nÀr man gÄr utanför sin bekvÀmlighetszon. Ditt undermedvetna Àr redo sÄ dyk ner i det som fÄr dig att göra motstÄnd, lyssna inÄt, det kommer vara vÀrt det och du kommer vara förvÄnad hur enkelt de egentligen var.
 
 
Bokningar görs via boka direkt eller genom att svara pĂ„ detta mail. 
Image item
 
 
Mer info om 
erbjudandet
 
Soulnest 1 Ă„rs erbjudande
 
Erbjudandet gÀller för bokningar som sker under maj - juni mÄnad och bokning om 5 sessioner (Skulle fler sessioner behövas efter session 5 gÀller ord pris)
 
Det finns endast ett begrÀnsade antal platser.
 
Hos Soulnest kan du anvÀnda ditt friskvÄrdsbidrag genom att köpa friskvÄrdskortet pÄ boka direkt.
 
Vi erbjuder flera betalningslösningar dÀr du kan vÀlja mellan att delbetala/faktura via Qliro, kort eller Swish före/efter din session.
 
Vi erbjuder sessioner online och pÄ vÄr mottagning pÄ Sjögunnarsbo, MarbÀck. (KvÀll/helgstider Àr endast online)
 
Vi erbjuder kostnadsfria introduktionssamtal och informationsblad om hypnoterapi innan du vÀljer att investera i din terapi. Det Àr inte bindande till att gÄ i terapi bara för du bokar en introduktion.
 
 
 
 
Soulnest arbete 
 
Isabella arbetar efter 15 min intervaller dvs skulle du boka en 90 min session men vi blir fÀrdiga efter 70 min betalar du ocksÄ dÀrefter. Skulle det istÀllet gÄ över pÄ tiden, sÄ bjuder Soulnest pÄ den tiden och kostnaden.
 
Isabella arbetar med omsorgsplikt och etiska riktlinjer som Àr framtagna för hypnoterapi dvs kommer du inte hÄllas kvar i terapin lÀngre Àn vad du behöver. Isabella har tystnadsplikt och ditt vÀlmÄende stÄr alltid i fokus.
 
Alla mÀnniskor Àr unika och har sina egna önskemÄl och behov med terapin. Isabella tar fram alla sina induktioner och suggestioner sjÀlv sÄ varje mÀnniska ska fÄ den bÀsta möjliga hjÀlp och vÀgledning i terapin.
 
Hypnoanalys inkl flera metoder och terapiverktyg för att kunna möta allt som kommer upp i analysen dÀrför kan vi komma arbeta med tex gestaltterapi, suggestionsterapi, regressionsterapi, existentiell terapi, drömanalys mfl.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Om att gÄ i terapi
 
Genom att gÄ i terapi hos soulnest fÄr du inte bara en snabb, tillförlitlig och jordnÀra terapi utan ocksÄ verktyg att anvÀnda för resten av ditt liv.
 
Du fÄr hemuppgifter utvalda för just dig och dina behov.
 
Du fÄr en omfattande hypnoanalys guide - med allt du behöver för att lyckas med din terapi.
 
LÀra dig sjÀlvhypnos samt sjÀlvhypnostekniker anpassade utifrÄn dina behov och önskemÄl.
 
Du fÄr drömschema och anteckningar att fylla i mellan vÄra sessioner samt analys kring dina drömmar.
 
Hypnosinspelningar som Àr anpassade efter dina behov i terapin.
 
Stöd av Isabella tiden mellan sessionerna.
 
 
Mer om hypnoanalys & hypnos
 
Image item
 
Image item
 
Image item
 
Vill du lÀsa mer om hypnoterapi?
HĂ€mta ett kostnadsfritt informationsblad
 
 
 
Instagram
Facebook
Tiktok
threads